Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No, jsem zvědavá, co budou majitelky říkat, až jim Šmudlika, kterého nechávají proběhnout v lesíku, zakousne nějakej mnohem větší Šmudla, kterého majitel nechá v lesíku také na volno proběhnout. Pejskové se přece musí proběhnout... To bude jekotu, že majitel neměl svého rafana na vodítku...

17 0
možnosti

A pouštět psa v lesním terénu, který notabene nereaguje na všechny povely, taky není dobrý nápad.

3 0
možnosti
Foto

Štěňátko mě jedině potěší. Kdokoli z mé rodiny by se s ním okamžitě začal mazlit a s tím míčem si s ním házet a kutálet. Obohacení všech! Psí dítě se socializuje, lidské potěší.

Ten nebezpečný šílenec je problém. Tato nevinná záležitost mu posloužila k vybití své patologické agrese. Celkem zástupný problém. Příště se bude hodit jiná situace. Taky zcela nevinná. Vytáhne si řidiče tramvaje, která měla zpoždění, a dobije ho. Strčí do něj puberťák v tlačenici, a pán ho se "spravedlivým" rozhořčením sejme, že bude zralý na chirurgii.

Ale běda, kdyby proti tomuto statnému a odvážnému agresorovi nastoupil rovnocenný, nebo dokonce silnější protivník. ..:-/

Být jeho ženou, utíkám od něj co nejdál, až se budu patami kopat do hýždě. Radši sama, než být kopána od něj. Protože pokud už není ona či děti jeho terčem agrese, tak brzy bude.

10 18
možnosti
FP

Ne, váš čokl není středobodem světa. Sprostoty jste si zasloužily zcela po právu. Máte ho mít na vodítku? Ano! Ušpinilo cizí oblečení? Ano! Omluvily jste své bezohledné chování a nabídly vyčištění? Ne.

Budiž vám kopanec a nadávky naprosto zaslouženým výchovným prostředkem. Pán byl v právu.

1 9
možnosti
ZS

Kopnout do ženské? Ahá, myslíte právo silnějšího. Rv

3 0
možnosti
ZS

Já osobně patřím do podkategorie, která má psy ráda, ale jejich chov (obzvlášť některých ras) ve městech, kdy jsou celé dny zavřeni v bytech, pouze ráno a večer se dojdou vydělat do parku, za nevhodný a hraničící s trestným činem týrání zvířat.

Pán v příběhu byl jednoznačně hulvát, který by si za bezdůvodné napadení zasloužil trest. Nemohu se však zbavit dojmu, že ta žena byla více vyklepaná z hrozby, že ten muž nakopne psa, než z vlastního napadení její dcery. I něco takového považuji za zvrácené. Pokud jsem nabyl mylného dojmu, předem se omlouvám, ale znám ze svého okolí případy mnohých pejskařů, kteří staví pohodu svého mazlíčka nad zdraví jiných lidí.

8 0
možnosti
ZS

V prvním odstavci mi vypadlo slovíčko. Správné znění je:

Já osobně patřím do podkategorie, která má psy ráda, ale jejich chov (obzvlášť některých ras) ve městech, kdy jsou celé dny zavřeni v bytech, pouze ráno a večer se dojdou vydělat do parku, POVAŽUJI za nevhodný a hraničící s trestným činem týrání zvířat.

0 0
možnosti
RK

R67a31d12i31m 81K11a63l90a90s

14. 1. 2020 11:58

Jakýkoliv volně pobíhající pes bez náhubku mimo prostory k tomu určené je problém. A je úplně jedno jestli je děsně roztomilej a teprve se učí povely. Vždyť se ostatně říkává, že nejvíce pokousaných mají na svědomí jezevčíci. Mám psy rád, hodně rád, ale neznámý pes rovná se neznámé reakce (zvlášť když překvapit může i pes vlastní), neznámé nemoci a stav očkování.

A ne každý musí psy milovat, někteří se jich i bojí, protože už je třeba nějaký pes pokousal. Jistě pán z příběhu se choval agresivně, ale nikdo skutečně není povinen přetahovat se o vlastní míč s cizím psem zvlášť, když tam má ještě děti.

Jednou jsem šel do práce, přiběhl ke mně větší pes (aspoň s náhubkem) a opřel si o mě packy. Spíš se tak odrazil. Na kalhotách mi zůstaly dvě blátivé skvrny. Nebylo to žádné drama, ale není standardní něco podobného snášet.

Takže očekávám, že majitel bude svého psa kontrolovat a na volno bude mít náhubek. Já zase na oplátku na cizí psy bez dovolení nesahám.

17 0
možnosti
JK

třeba si chtěl větší pejsek pohrát s vaším mobilem. Chtěl tu krásnou, velkou svítící věc a tak pěkně roztomloučce do ní žďuchnout chjupatým čumáčkem.. A veliký zlý člověk mu tu krásnou, nově objevenou věc sebral. Z článku je zřejmé, že majitelé psů považují za zcela normální, že si jejich pejsek bude hrát s vaší věcí.

5 0
možnosti
DF

D83a12v46i59d 94F69o12r50t

14. 1. 2020 11:57

Pan byl evidentne zakomplexovany omezenec, ale primarni chyba rozhodne na strane majitelky psa, ktera se proste chovala nezodpovedne a ted breci, ze nasledky nebyly adekvatni...

12 0
možnosti
Foto

Chyba byla na obou stranách. Tečka

9 0
možnosti
JE

J60a53n 41E43m35m94e57r

14. 1. 2020 12:12

Při hodnocení situace je však potřeba vzít v potaz, že první chyba zapříčinila druhou. Nebýt chyby majitelky psa, nedošlo by k chybě kopajícího muže.

1 2
možnosti
MT

Ano, bohuzel existuji takovi jedinci arogantni hulvati. Pred temi je lepe rychle ustoupit a zmizet, protoze tito v zachvatu vzteku dokazi i napadnout hrube fyzicky, ba i zabit. Na par minut je zurivy vztek naprosto ovladne a neuvedomuji si nasledky, nejenom ze vazne zrani cloveka ale v pak dusledku toho si pak zrujnuji zivot v podobe exekuce a nahrady skody. A to, ze bylo stene volne a bez kosiku je nezachrani..

6 1
možnosti
JS

Chápu, způsob vyjádření byl nešťastný, ale prostě to tak je, nikdy nevíte jak se pes zachová a zrovna jsem se včera o tom bavily s kamarádkou v tramvaji, protože pes s košíkem je dosti vzácný úkaz a stačí málo, šlápnete mu na nohu a je vymalováno..

2 0
možnosti

Nakopání do zadku je velice ponižující akt pro muže, natož pro ženu. Tomu nekulturnímu agresívnímu týpkovi bych přál, aby si to s ním příště vyřídil řádně nadupaný partner napadané ženy.:-/

7 2
možnosti

Vy dva mínusovači zřejmě oplýváte stejným IQ, jako ten týpek.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 9,43
  • Průměrná čtenost 523x
Ráda píšu básně, malé texty, snažím se být vnímavá, věřím v dobro.