Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobré jitro Pavle, děkuji za Váš komentář, jste bystrý jako vždy.:-) Díky.

0 0
možnosti

Děkuji za názor. Super. Lidi se dnes dokonce bojí pronést vlastní názor, aby ho společnost hned neodsoudila a nevyhnala, jak za doby kamené.;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer Lucie, když jsem četl Vaše řádky, vzpúomněl jsem si na jistý citát pana Wericha: Místo šavlí máme dnes tanky a lidi nedají pokoj a nedají pokoj a nedají pokoj.

0 0
možnosti
Foto

R^globalizace asi zastavit nejde-stačí pomyslet kolik cizích slov se automaticky vloudilo do češtiny s jakou chutí mladá generace pojídá mleté cosi v žemli a hranolkami a internet, to je ta pavoučí síť která pomalu omotává celý svět

0 0
možnosti
Foto

Pěkné a zároveň smutné téma, bohužel řešíme prkotiny typu ucpaná dálnice, Zemanovy výroky. Za problémy Francouzů můžou daně a nikdo neřeší proč jsou tak velké, v Německu nemá kdo pracovat a přitom si dovezli několik milionů Turků a teď milion uprchlíků, u nás se mají lidi relativně dobře a řeší se firmy, které nemají lidi a Maďarsku chtějí po lidech, aby pracovali více. Za to všechno může Macron, Merkel, Babiš a Soros?

1 0
možnosti

Děkuji za Váš názor. Už jsem si říkala, že se lidé dokonce bojí už i reagovat. Toto téma by bylo potřeba - rozvinout ho do příkladů a do hloubky, aby se lidé konečně začali probírat ze spánku, či z ukolébání. Ještě asi něco přidám.:-)

0 0
možnosti

G86e26o87r35g70e 71H70o95l88y

18. 12. 2018 16:32

Valky byly, jsou a budou...zde je maly priklad z kanadske historie (o kterem se moc nevi ani mezi zdejsimi obcany)

https://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Falls_massacre

1 0
možnosti

:-) Díky. Ráda se na to podívám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 10,19
  • Průměrná čtenost 537x
Ráda píšu básně, malé texty, snažím se být vnímavá, věřím v dobro.